Over ons

Ruim 100 jaar ervaring
Al vanaf 1910 worden verhuizingen in binnenland en buitenland verzorgd. In deze periode van ruim 90 jaar hebben wij ruime ervaring opgedaan. Ervaring waarvan u meeprofiteert! Of het nu gaat om een verhuizing uit een hoog flatgebouw of een complete bedrijfsverhuizing, Van Vroonhoven Verhuizingen klaart dit karwei vakkundig met het modernste materiaal en de beste vakmensen.

Nationale en Internationale verhuizingen
Van Vroonhoven Verhuizingen verzorgt ook internationale verhuizingen.
De douaneformaliteiten, het in- en uitklaren, de speciale voorschriften in sommige landen; het zijn allemaal gebieden waarin Van Vroonhoven Verhuizingen thuis is. Het komt ook veel voor dat mensen tijdelijke opslagruimte voor de inboedel nodig hebben, dus hiervoor hebben wij speciale klimaatgeregelde ruimtes.

Specialistische kennis en service
Ook bij bedrijfsverhuizingen bieden wij de nodige specialistische kennis en service. Wij kennen de specifieke eisen van diverse branches en de te verhuizen goederen. Of het nu gaat om het vervoer van elektronische apparatuur, computers of archieven. Een van onze specialiteiten is het verhuizen naar moeilijk bereikbare ruimtes.