Project- en kantoorverhuizingen

Als u met uw bedrijf gaat verhuizen, dan wilt u natuurlijk dat dit zo min mogelijk tijd kost en dat uw personeel zo snel mogelijk weer aan het werk kan gaan. Om ervoor te zorgen dat stilstand van bedrijfsprocessen tot een absoluut minimum beperkt blijft, werken wij uitermate nauwkeurig en efficiënt. Dit kan doordat wij eerst zorgen voor een goede planning en voorbereiding die geheel op uw wensen is afgestemd. Ook voor het inplannen van de verhuizing kijken we samen met u naar een optimaal tijdstip.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Wij komen bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Door eerst te zorgen voor een goede voorbereiding en planning wordt namelijk later een hoop tijd en dus geld bespaard. Dit geld natuurlijk zowel voor grote externe projectverhuizingen als voor de vaker terugkerende interne verhuizingen binnen bedrijven en instellingen.
Door onze kennis en ervaring te bundelen met uw kennis van uw bedrijf, kunnen we een strakke planning maken, eventueel in verschillende fases, zodat uw personeel zo snel mogelijk weer aan het werk kan. Daarna ontvangt u van ons een scherpe offerte op maat. Dan weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Extra dienstverlening
Kantoor- en projectverhuizingen bestaan vaak uit een complex geheel van activiteiten. U wilt natuurlijk het liefst dat uw personeel zo veel mogelijk blijft doorwerken. Daar komt nog eens bij dat zij helemaal geen ervaring hebben met het regelen van een verhuizing, waardoor er een hoop tijd en dus geld in gaat zitten. Daarom bieden wij ook een totaalpakket aan. Denk hierbij aan (de-)montage, schoonmaakdiensten, ICT-services, plaatsing van archiefsystemen of kantoorinrichting. Zo nemen wij al het werk van de verhuizing uit uw handen en kan uw personeel zich bezig blijven houden met datgene waar zij voor in dienst zijn genomen. En daar bespaart u een hoop geld mee!

Door samenwerking met landelijke leveranciers zorgen wij ervoor dat meubilair wordt ge(de)monteerd, computers worden aangesloten en schoonmaakwerkzaamheden op het juiste tijdstip worden uitgevoerd.

Handyman Service
Heeft u geen totaalpakket nodig, maar wel wat extra handen om bijvoorbeeld kasten of bureaus
te demonteren en later weer te monteren, lampen op te hangen of elektronische apparatuur aan te sluiten? Dan is onze Handyman Service de oplossing voor u!
De Handyman is allround inzetbaar tijdens uw verhuizing en neemt u graag werk uit handen. Hij is vakkundig, werkt efficiënt en op de tijd die ú uitkomt.